Inschrijven Open Dagen, Open Lessen, Info avond en proefdag tto

Jullie zijn van harte uitgenodigd om kennis te maken met onze school! Inschrijven voor de kennismakingsmomenten is nu mogelijk.

Op woensdag 21 november, van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur, is er een info avond voor ouders op het Blaise Pascal College.

De Open Lesdagen voor alle leerlingen uit groep 8 zijn op 10 januari en 24 januari 2024. Leerlingen uit groep 8 kunnen dan lesjes volgen, vragen stellen en een rondleiding krijgen om zo een goed idee te krijgen van de sfeer bij ons op school. De Open Lesdag is van 13:30 uur tot 15:30 uur.

Op 13 januari 2024 houden we onze Open Dag. Deze is van 10:00 uur tot 13:00 uur. We hopen van harte dat u een kijkje komt nemen om de sfeer te proeven en vragen te stellen. Inschrijven is niet nodig!

Mochten u en uw kind alvast een voorproefje willen van tto-Engels, wij organiseren dit jaar een tto-proefdag op het Blaise Pascal College. Op donderdagmiddag 30 november van 15.30 uur tot 16.45 uur zijn ouders en leerlingen die geïnteresseerd zijn van harte welkom. We geven dan uitleg over tto op het vwo en op de havo en er zijn proeflessen waar je aan mee kunt doen.

Inschrijven hiervoor kan via www.blaisepascalcollege.nl of via deze link.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een bericht sturen naar de afdelingsleider van klas 1, Roeland Dijkema: r.dijkema@blaisepascalcollege.nl