VOORLICHTINGSAVONDEN op het BLAISE PASCAL

U bent van harte welkom op onze voorlichtingsavonden!

Op 25 november en 3 december organiseert het Blaise Pascal College twee ouderavonden voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Beide voorlichtingsavonden hebben twee programmaonderdelen:

1. Algemene informatie over onze school, de overstap naar het VO en de aanmeldprocedure.

2. Ervaring opdoen met ons onderwijs en de speciale stromingen: tweetalig onderwijs – Engels en internationaal georiënteerd onderwijs.

We zien u graag op onze voorlichtingsavonden, u schrijft zich in via de website van POVO: https://povo-zaanstreek.nl/evenement/inschrijven-informatieavonden-zaanse-voortgezet-onderwijs/ (Deze website krijgt nog een update voor dit schooljaar).

Kom naar ons Open Huis op zaterdag 1 februari!

Op zaterdag 1 februari staan vanaf 10.00 uur de deuren van het Blaise Pascal College wijd open voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders.  Tijdens ons Open Huis komen de bezoekers alles te weten over ons onderwijsaanbod, de schoolvakken, de speciale stromingen en keuzemogelijkheden Inschrijven voor het Open Huis is niet nodig, iedereen is welkom om zaterdag 1 februari tussen 10. 00 – 13. 30 uur. U kunt zowel met de auto als met de fiets komen.

Doe mee met de Open Lesdagen voor leerlingen groep 8 op 15 januari, 5 en 13 februari

Op 15 januari, op 5 februari en op 13 februari organiseert het Blaise Pascal College open lesdagen voor alle leerlingen uit groep 8. Tijdens deze lesdagen volg je lessen in twee vakken van het Blaise Pascal College.  Je proeft de sfeer bij ons op school, je ontmoet onze docenten en je mag natuurlijk al je vragen stellen! We zien je heel graag in de les zitten. Schrijf je in via : https://povo-zaanstreek.nl/evenement/inschrijven-informatieavonden-zaanse-voortgezet-onderwijs/ (Deze website krijgt nog een update voor dit schooljaar).