Werken bij

Op deze pagina’s vind je de openstaande vacatures van onze school. Zijn er geen vacatures beschikbaar? Of zit jouw gedroomde functie er niet tussen? Open sollicitaties kan je richten aan onze rector Ellen Veenker-Aalbers (e.veenker@pascalcollege.org).

Wij zoeken  een enthousiast en (voorkeur bij)  bevoegd collega Nederlands 1e graad of 2e graad.

In eerste instantie een zwangerschapsverlofvervanging van een collega en door een vertrekkende collegazoeken wij naar die enthousiaste teamplayer, met bij voorkeur al enige ervaring in ook de bovenbouw van havo en vwo. Er zijn heel waarschijnlijk ook na het
zwangerschapsverlof lesuren die blijven tot minimaal het einde van het schooljaar. We zoeken dus de collega die (wellicht op termijn) ook wil bijdragen aan de (verdere) ontwikkeling van taalbeleid in onze school.
De collega die graag (in teamverband) wil meedenken en  meewerken om de "Internationalisering"  op onze school verder vorm te geven en die leerlingen nieuwsgierig wil maken en uitdagen.
De collega die "kwaliteit" hoog in het vaandel heeft en ook in staat is te reflecteren.
 

Het Blaise Pascal College is een ambitieuze, bruisende school voor havo, vwo, tto en gymnasium in Zaandam. Op het Blaise Pascal College volgen in totaal ca. 940 leerlingen onderwijs. De school staat bekend om het fijne leer- en leefklimaat; de betrokkenheid van de medewerkers bij de leerlingen en bij elkaar is voelbaar. Lastige en gevoelige onderwerpen worden niet geschuwd, maar op een respectvolle manier besproken. Daarin is de interconfessionele grondslag van de school  herkenbaar.
Het Blaise Pascal College daagt leerlingen uit om van hun schooltijd de mooiste tijd van hun leven te maken. Zo kunnen ze deelnemen aan tweetalig onderwijs vwo. Onze school is gecertificeerd door het Global Citizen Network voor onze aanpak 'internationaal'. Leerlingen kunnen bij ons een junior- en senior certificaat behalen. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan onze VECON business school. Er zijn daarbuiten andere extra's, zoals de mogelijkheid om certificaten voor de moderne vreemde talen te behalen; ook is er ruime aandacht voor cultuur. Ons onderwijs vindt regelmatig buiten de schoolmuren plaats.
Het afwisselende, kwalitatief sterke onderwijsaanbod maakt dat onze leerlingen gemotiveerd, maatschappelijk geëngageerd en uitstekend toegerust zijn voor het vervolgonderwijs. De school heeft vanwege de goede opbrengsten een ‘basisarrangement’ van Inspectie. 
Het Blaise Pascal College is een school waar je als leerling vol vertrouwen naartoe gaat en waar de medewerkers met veel passie werken.
 

 

Ingansdatum:
1-8-2020
Dienstverband:
1

Soliciteren of een keer kennismaken?

We maken graag kennis met u. Mocht u geinteresseerd zijn in een functie bij het Pascal College druk dan op de onderstaande knop en vul uw gegevens in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
Soliciteer