Werken bij

Op deze pagina’s vind je de openstaande vacatures van onze school. Zijn er geen vacatures beschikbaar? Of zit jouw gedroomde functie er niet tussen? Open sollicitaties kan je richten aan onze rector Ellen Veenker-Aalbers (e.veenker@pascalcollege.org).

Eerstegraads docent bedrijfseconomie voor lessen in de bovenbouw havo en vwo en economie in havo en vwo vanaf leerjaar 3. De docent maakt deel uit van een team dat participeert in de VECON business school. Meer informatie over onze VECON business school
is op de
website van het Pascal College
 te vinden. 
Affiniteit met Internationaal en eventueel tweetalig onderwijs is op onze school van groot belang.

Gezien het op hande zijnde vertrek (wegens pensionering) van één van de sectieleden, zal de vacature omvang in overleg kunnen toenemen tot 1,0 fte. De grotere baanomvang is beschikbaar met ingang van het nieuwe schooljaar.

Kandidaten die interesse hebben in een kleinere baanomvang dan 0,5 fte – worden ook uitgenodigd te solliciteren.

De inschaling van de kandidaat hangt o.a. af van de eerder opgedane ervaring en arbeidsverleden in het onderwijs. 

Het Blaise Pascal College is een ambitieuze, bruisende school voor havo, vwo, tto en gymnasium in Zaandam. Op het Blaise Pascal College volgen in totaal ca. 940 leerlingen onderwijs. De school staat bekend om het fijne leer- en leefklimaat; de betrokkenheid van de medewerkers bij de leerlingen en bij elkaar is voelbaar. Lastige en gevoelige onderwerpen worden niet geschuwd, maar op een respectvolle manier besproken. Daarin is de interconfessionele grondslag van de school  herkenbaar.
Het Blaise Pascal College daagt leerlingen uit om van hun schooltijd de mooiste tijd van hun leven te maken. Zo kunnen ze deelnemen aan tweetalig onderwijs vwo. Onze school is gecertificeerd door het Global Citizen Network voor onze aanpak 'internationaal'. Leerlingen kunnen bij ons een junior- en senior certificaat behalen. Ook kunnen havoleerlingen deelnemen aan onze VECON business school. Er zijn daarbuiten andere extra's, zoals de mogelijkheid om certificaten voor de moderne vreemde talen te behalen; ook is er ruime aandacht voor cultuur. Ons onderwijs vindt regelmatig buiten de schoolmuren plaats.
Het afwisselende, kwalitatief sterke onderwijsaanbod maakt dat onze leerlingen gemotiveerd, maatschappelijk geëngageerd en uitstekend toegerust zijn voor het vervolgonderwijs. De school heeft vanwege de goede opbrengsten een ‘basisarrangement’ van Inspectie. 
Het Blaise Pascal College is een school waar je als leerling vol vertrouwen naartoe gaat en waar de medewerkers met veel passie werken.
 

 

Ingansdatum:
1-2-2020
Dienstverband:
Tijdelijk met uitzicht op vast

Soliciteren of een keer kennismaken?

We maken graag kennis met u. Mocht u geinteresseerd zijn in een functie bij het Pascal College druk dan op de onderstaande knop en vul uw gegevens in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
Soliciteer