Werken bij

Op deze pagina’s vind je de openstaande vacatures van onze school. Zijn er geen vacatures beschikbaar? Of zit jouw gedroomde functie er niet tussen? Open sollicitaties kan je richten aan onze rector a.i. Renée Kloos (r.kloos@blaisepascalcollege.nl).

Docent economie
 
Ben je bevoegd om economie te geven? Dan kun je terecht bij het Blaise Pascal College! 
 
Het Blaise Pascal College te Zaandam zoekt met spoed een tweedegraadsdocent economie voor klas 3.
 
Waarom het Blaise Pascal College? 

  • Vecon Business School 
  • Kleinschalig (oog voor elkaar) 
  • Internationaal  
  • Tto 
  • Persoonlijke werksfeer 

 
Meer informatie over het Blaise Pascal College en onze Vecon Business School is te vinden op de website:
https://www.blaisepascalcollege.nl/ en

https://www.blaisepascalcollege.nl/daarom-pascal-college/vecon-business-school/

 

De inschaling van de kandidaat hangt o.a. af van de eerder opgedane ervaring en arbeidsverleden in het onderwijs. 

Het Blaise Pascal College is een ambitieuze, dynamische school voor havo, vwo, tto en gymnasium in Zaandam. Op het Blaise volgen in totaal ca. 950 leerlingen onderwijs. De school staat bekend om het fijne leer- en leefklimaat; de betrokkenheid van de medewerkers bij de leerlingen en bij elkaar is voelbaar. Lastige en gevoelige onderwerpen worden niet geschuwd, maar op een respectvolle manier besproken. Daarin is de interconfessionele grondslag van de school  herkenbaar.
Het Blaise daagt leerlingen uit om van hun schooltijd de mooiste tijd van hun leven te maken. Zo kunnen ze deelnemen aan tweetalig onderwijs vwo. Onze school is gecertificeerd door het Global Citizen Network voor onze aanpak 'internationaal'. Leerlingen kunnen bij ons een junior- en senior certificaat behalen. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan onze VECON business school. Er zijn daarbuiten andere extra's, zoals de mogelijkheid om certificaten voor de moderne vreemde talen te behalen; ook is er ruime aandacht voor cultuur. Ons onderwijs vindt regelmatig buiten de schoolmuren plaats.
Het afwisselende, kwalitatief sterke onderwijsaanbod maakt dat onze leerlingen gemotiveerd, maatschappelijk geëngageerd en uitstekend toegerust zijn voor het vervolgonderwijs. De school heeft vanwege de goede opbrengsten een ‘basisarrangement’ van Inspectie. 
Het Blaise is een school waar je als leerling vol vertrouwen naartoe gaat en waar de medewerkers met veel passie werken.
 

 

Ingansdatum:
01.10.2021
Dienstverband:
Tijdelijk met uitzicht op vast

Soliciteren of een keer kennismaken?

We maken graag kennis met u. Mocht u geinteresseerd zijn in een functie bij het Pascal College druk dan op de onderstaande knop en vul uw gegevens in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
Solliciteer